Din lokala rörmokare

Att ha trasiga rör eller problem med toaletten är en mardröm om du inte är en rörmokare. Det kan vara svårt att göra reparationer på egen hand eftersom du både behöver rätt utrustning och kunskap. Därför gör du bäst i att i stället vända dig till oss. Vi är din lokala firma som har många års erfarenhet av branschen. Alla våra rörmokare i Västerås är professionella, vänliga och arbetar hårt för att alltid leverera ett perfekt resultat. Vi tror på en öppen kommunikation mellan oss och våra kunder. Därför håller vi kontakt med dig under hela arbetets gång.

Nöjda kunder är det viktigaste för oss

Nöjda kunder är det allra viktigaste för oss! Därför avslutar vi aldrig ett jobb om du som kund inte är helt nöjd med det arbete vi utfört. Är inte du nöjd är nämligen inte vi heller nöjda. Vi erbjuder en rad olika tjänster. Du kan ringa oss med alla olika typer av problem. Detta kan röra sig om allt från felsökningar till reparationer och nyinstallationer. Vi tar oss an alla sorters uppdrag, stora som små, och vänder oss till både företag och privatpersoner.

Vi är certifierade

Alla rörmokare som arbetar hos oss är utbildade, certifierade, och erfarna. Det betyder att vi kan erbjuda dig en förstklassig service. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare är specialister inom sitt yrkesområde och har den nödvändiga kompetens som krävs för att kunna arbeta i ditt hem. Om du vill ha mer information om oss är det bara att ringa oss eller skicka ett mejl. Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig. Självklart kan vi komma ut med kort varsel om du har ett akut problem.