Om oss

Vi är det självklara valet för den som behöver hjälp med allt inom rörmokeri och VVS. Hos oss finns det en stor och bred kompetens. Vi kan fixa både små problem som läckande kranar och stopp i avloppet till större och mer omfattande renoveringar, nybyggen och entreprenaduppdrag. Hos oss arbetar det certifierade och erfarna rörmokare i Västerås som har ett gediget kunnande. Vi har såklart koll på branschens regler, så som Säker vatteninstallation, och erbjuder er som kunder trygga och säkra tjänster.

Hög kvalitet på både arbete och material

Vi strävar ständigt efter att bli bättre och bättre för att kunna leverera så bra service som möjligt till våra kunder. Vi är lyhörda för våra kunders önskemål och har en hög tillgänglighet eftersom vi vill att det ska vara lätt att få tag på oss om det är något man undrar över.

Det är viktigt för oss att välja kvalitativa material och göra ett bra arbete från grunden. Vi har även ett miljötänk i vår verksamhet och ser till en större helhet. Det syns när vi gör inköp och materialval, och vad vi gör med restprodukter och annat som ska slängas.

Våra kunder

Vi arbetar främst i Västerås och området däromkring. Vi anlitas av både privatpersoner och företag av olika slag. Våra kunder är bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, industrier, företagslokaler och mycket mer. Vi kan det mesta inom rörmokeri och VVS. Tveka inte med att kontakta oss, så kan vi berätta mer om oss och våra tjänster och hur vi kan hjälpa just er.