Din lokala rörmokare

Att ha trasiga rör eller problem med toaletten är en mardröm om du inte är en rörmokare. Det kan vara svårt att göra reparationer själv, eftersom du behöver både rätt utrustning – och även kunskap. Försökte du kanske hantera det själv, men fick inte ett lyckat resultat?  Då är det en rörmokare som du borde kontakta för att få hjälp. Vi är din lokala firma som har många års erfarenhet inom branschen. Alla våra rörmokare i Västerås är professionella, vänliga och arbetar hårt för att alltid leverera ett perfekt resultat. Vi tror på en öppen kommunikation mellan oss och våra kunder, och därför håller vi kontakt med dig under hela arbetets gång.

Nöjda kunder är det viktigaste för oss

Att ha nöjda kunder innebär att vi kan fortsätta att erbjuda våra tjänster till dem. Därför lämnar vi aldrig ett jobb om du inte är helt nöjd – för är inte du nöjd, är inte vi heller nöjda. Vi erbjuder därför också en helhetslösning för våra kunder. Vi vill helt enkelt att detta ska leda till ett framtida samarbete mellan oss, så vi erbjuder en rad olika tjänster. Du kan ringa oss med alla typer av problem, både om det gäller reparationer och vid nyinstallationer, om du till exempel planerar ett nytt badrum. Vi tar oss an alla sorters uppdrag, stora som små, och från både företag och privatpersoner.

Certifierade rörmokare

Alla rörmokare som arbetar hos oss är självklart certifierade, och de har dessutom en lång branscherfarenhet. Detta betyder att våra rörmokare kan erbjuda dig det bästa resultatet varje gång. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare är specialister inom sitt yrkesområde och har den nödvändiga kompetensen för att arbeta i ditt hem.

Om du vill ha mer information om oss är det bara att ringa oss eller skicka ett mail. Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig. Självklart kan vi komma ut med kort varsel om du har ett akut problem. Vi erbjuder en kostnadsfri offert för våra kunder, och har inga dolda kostnader. Du kan även använda ROT-avdraget för våra tjänster om du är en privatperson. Vi gör då avdraget på den slutgiltiga räkningen.